A Balaton, ahová szeretettel várjuk a vitorlázás szerelmeseit hajóink kipróbálására. Szálljunk vízre, vitorlázzunk, húzzunk spinakkert, hauzoljunk! Célunk az érdeklődők vitorlázási szokásainak megismerése, ezután ajánljuk számára megfelelő hajótípust, legyen szó családi túrázásról, vagy a versenyeken való rohanásról. Épülő hajóink anyagát is egyénre szabjuk, hiszen minden típus más tudást és törődést igényel. Az általunk készített hajók mindegyike megrendelésre, egyedi kivitelben készül. A kezdetektől a vízretételig folyamatos közös munka a leendő tulajdonossal.

40-es cirkáló

Már készül egy új balatoni 40-es Klasszikus Cirkáló, melynek héja modern méhsejt-szendvics szerkezetű.

Egy igazi luxushajó! Egyedi igények szerint helyet kap a konyha, zuhanyzó, beépített motor. A belső tér kialakításánál csak a képzelet szab határt.

Fő stílusjegyek megtartása mellett a megrendelő, ízlése szerint választhat akár tradicionális fa borítású megjelenést, vagy modern műanyag külsőt.

Jellemzők:
Hossz: 15 m Árboc magasság: 15,5 m
Szélesség: 2,45 m Befogadóképesség: 8 fő
Merülés: 1,8 m Fekvőhely: 6 fő
Saját tömeg: 4500 kg Motor:

20 LE

Picula 24

2012-ben megszületett a hiányzó láncszem. Egy könnyen kezelhető túrahajó, mely gyors, mint egy versenyhajó. A Picula 24-es gyorsan felszerelhető, és ötletes kialakításának köszönhetően sok hely van a fedélzeten, így családok és baráti társaságok számára is ideális.

"Elsősorban napi vitorlázásra tervezték, de két-három embernek túrázásra is abszolút megfelel. Osztályában pedig versenyzésre is alkalmas, szubjektív benyomásom szerint kategóriájában igencsak fel fogja adni a leckét a többieknek."

Litkey Farkas

Jellemzők
Hossz: 7 m Max. vitorlafelület: 80 m2
Szélesség: 2,65 m Befogadóképesség 6 fő
Merülés: 1,4 m Motor: 4-10 LE
Saját tömeg: 1100 kg

Pille

Minden egykori versenyző számára fontos, hogy az új generáció is megismerje a vitorlázást. Ehhez itt a fiatalok kedvelt játékszere a pille, mely könnyen kezelhető és fürge. A Pille kitűnő előszobája a sportos vitorlázásnak

"Mivel magam is versenyző voltam, elkötelezettséget éreztem, ahhoz, hogy a gyermekek számára is kifejlesszek egy megfelelő hajót a vitorlázás alapjainak elsajátítására."

Pálinkás Csaba

Jellemzők:
Hossz: 3 m Bum 2 m
Szélesség: 1,20 m Vitorla 4 m2
Árboc magasság: 4 m Súly 50 kg