Az 1992-ben alapított cég gerincét Pálinkás Csaba alkotja, aki fáradhatatlan elszántsággal tevékenykedik a régi hajók megmentéséért.

A „Picula és Társa” Kft. Egy háromszemélyes családi vállalkozás, mely fő céljai között tartja számon a hajó és tulajdonosa közti harmónia megteremtését az egyedi igények szerint.

Az építési és felújítási munkálatok minden esetben a megrendelő igénye szerint egyedi kivitelben történnek, az alkalmazott technológiák a hagyományos eljárásoktól a legmodernebbekig megtalálhatók típustól és anyagtól függően.

Friss Hírek

Picula a H2O magazinban

Picula szerepelt a H2O magazin hajóépítőkkel foglalkozó műsorában.

Fehérszalag Balatonfüreden

A Magyar Vitorlás Szövetség az idei évben lehetőséget biztosított a Fehérszalag vitorlás verseny ideje alatt a tradicionális fahajók népszerűsítésére.

Marine Jewel ékszerek a Boat Show-n

Az idei Boat Shown nagy érdekéődés fogadta a Picula és neje tervezésében bemutatott vitolás ékszerket, a Marine Jewelt

Picula a Vitorlás Fesztiválon

Az első alkalommal megrendezett Vitorlás Fesztiválom ismét egy új hajót mutattunk be az érdeklődők számára. Egy 1934-ben épült 15-ös yolle. a hajó teljes felújí…

A TBS Nagydíj örökranglista élén

2001 óta minden évben megrendezik az az egykezes vitorlázó versenyt, a TBS kupát, melynek örökranglistáját Picula vezeti.

TBS Nagydíj 2013 – 3. helyezés

Pénteken reggel 10 órakor rajtolt el a 2013-as TBS Nagydíj, Magyarország leghíresebb egyszemélyes vitorlásversenye. Idén 23 hajó indult neki az embert próbáló B…

Tudta-e?